M2 Techniek

Meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van tele- en datacommunicatie met de best mogelijke service.
Om in een snel ontwikkelende markt uw concurrenten voor te kunnen blijven moet u op zoek naar manieren om meer te kunnen doen in minder tijd.
Het middel om deze doelstelling te kunnen bereiken is efficiënte communicatie tussen uw personeel, klanten en leveranciers.

Door de snelle evolutie van de communicatietechnologie zijn ondernemers geneigd te denken dat een investering die u vandaag doet morgen al onbruikbaar is.
In plaats van voldoening te halen uit de aankoop, heerst bij vele eerder verwarring en twijfel.
Wij begrijpen dat gevoel maar al te goed en helpen u bij het maken van een keuze die ook morgen rendement oplevert.

Wij leveren en installeren datanetwerken, zowel UTP als glasvezel. Datacommunicatie is niet alleen meer het intern koppelen van computers, maar gaat door nieuwe technologieën als ADSL, SDSL en VOIP veel verder. Hierdoor zijn koppelingen van meerdere vestigingen voor zowel data als spraak mogelijk.

Wij leveren en installeren brandmeld-, inbraakmeld- en camerabeveiligingssystemen. Om u en uw kostbare bezittingen te beschermen tegen diefstal en vandalisme leveren en installeren wij diverse inbraak- en brandmeldinstallaties, inclusief certificering van de geplaatste systemen. Daarnaast leveren en installeren wij camerasystemen, zowel conventioneel als op basis van IP waardoor het mogelijk is om op afstand te observeren.

Wij leveren en installeren communicatiesystemen voor klinieken. Van de drukker naast de patiënt tot geavanceerde systemen voor intra- en extramurale zorg waarbij aspecten als diagnose op afstand, video en spraak tot de mogelijkheden behoren.