Systeembeheer

Het belang van systeembeheer
Als uw IT systemen niet werken, werken uw medewerkers niet. Zo eenvoudig is het. Daarom is het van belang dat uw ICT omgeving vitaal blijft. U en uw medewerkers moeten dagelijks over de toepassingen beschikken die zij nodig hebben. Zonder vertraging, zonder ergernis. Daar maken wij ons sterk voor. Of u de systemen nu heeft gekocht of huurt, u verwacht dat ze beschikbaar zijn. Op elk moment.

De helpdesk van M2 Techniek
Systeembeheer door M2 Techniek betekent dat wij de servers en IT systemen continu monitoren en structureel onderhouden. Bij vragen of incidenten is de ICT helpdesk van M2 Techniek het centraal aanspreekpunt. Als ‘single point of contact’ schakelen wij waar nodig de juiste leverancier in.

Meer dan het beheer van systemen
Het systeembeheer is voor ons niet alleen een operationeel proces. We kijken verder. Welke trends en ontwikkelingen zijn van belang voor de inrichting en de capaciteit van de systemen in de toekomst? Of uw organisatie nu krimpt of groeit, meer eisen stelt of andere behoeftes krijgt, we zullen u vroegtijdig adviseren over de beste ICT oplossing.