CompuKey

CompuKey

Beveiligde toegang tot alle applicaties in één handomdraai

compukey-proces

CompuKey is ontwikkeld uit de behoefte sneller en vereenvoudigd toegang te krijgen tot de verschillende applicaties binnen een zorginstelling, waarbij de beveiliging van gegevens voorop staat. De gebruiker verkrijgt toegang met een fysieke sleutel.

Alle applicaties samengebracht in één overzichtelijk scherm

compukey-screen1

Wanneer de gebruiker zich authentiseert met de sleutel worden alleen de applicaties zichtbaar waar hij of zij toegang tot heeft.
Bij het starten van een applicatie zijn geen verdere wachtwoorden meer nodig. Deze zijn gedefinieerd door de sleutelbeheerder.
Bij het verwijderen van de sleutel worden alle gestarte applicaties afgesloten. Remote Desktop-sessies worden niet onderbroken, maar daadwerkelijk afgemeld op de server.

Centraal sleutelbeheer

compukey-screen2

Beheerders kunnen toegangsrechten van sleutels onderhouden. Dit kan op globaal niveau of per afdeling. Verloren of gestolen sleutels kunnen met één muisklik geblokkeerd worden.

Ook kan een beheerder monitoren wanneer er met welke sleutel een applicatie gestart is. Deze gegevens zijn te exporteren naar andere management-software.